Algemene Elektriciteitswerken

Hulpmiddelen

Ellimco heeft al jaren ervaring met installaties in particuliere woningen, scholen, toonzalen en bedrijfsgebouwen.

Wij verzorgen uw eigen bouwprojecten maar behartigen ook al uw renovaties en uitbreidingen van uw huidige vestiging volledig conform de strenge richtlijnen.

Heeft u elektriciteitswerken in het vooruitzicht?  Contacteer ons en wij komen vrijblijvend een behuizing nemen. 

 

Zonwering

ZonweringLed

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van zonwering. Niet alleen in woningen maar ook in grote kantoorgebouwen en industriële hallen. Het sturen van zonwering in grote gebouwen brengt verschillende problemen met zich mee. Neem zeker een kijkje op onze realisatie pagina en u zal zien dat wij geen uitdaging uit de weg gaan!

Verder plaatsen wij zonnetenten, verticale reepgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en rolluiken alles op maat gemaakt naar uw wensen. Elektrisch van manueel. Aan u de keuze. 

 

 

 

Data-Bekabeling

Door de toenemende informatisering van de wereld is data-bekabeling niet langer een detail.  

Ellimco heeft een gedeelde informatie dat we geen serviceplanning hebben gehad met een planning en de noden van de klant. Onze stabiele netwerken worden altijd opgebouwd met de juiste toekomstvisie. Zo zal u niet over enkele jaren voor een voldongen feit komen staan.  

Computernetwerken, Telefonie, Voice over IP (VoIP), IP-Camerabewaking ... U heeft de kennis en expertise in huis om uw netwerknetwerk te helpen bouwen tot een betrouwbaar snel en toekomst-resistent netwerk.